Graag help ik jou bij je contentstrAtegie!

Al 25 jaar werk ik als marketeer en communicatieadviseur voor diverse commerciële merken, bureaus en not for profit organisaties. Mijn drijfveer is hierbij altijd hetzelfde: professionals en organisaties helpen de effectiviteit van hun marketing en communicatie te vergroten.

Met de opkomst van internet, de tablet, smartphone en sociale media, is de rol van marketing en communicatie flink veranderd. Goede content marketing en community management zijn steeds vaker de sleutel tot succesvolle marketing en communicatie.

Maar contentmarketing en community management zorgen ook voor nieuwe uitdagingen, zoals:

  • Hoe zorg je ervoor dat het management budget en mankracht hiervoor vrijmaakt?
  • Hoe zorg je ervoor dat je content en conversaties bijdragen aan de marketing, sales of communicatiedoelen?
  • Hoe stem je content, die inmiddels door steeds meer stakeholders wordt gemaakt, goed op elkaar af?
  • Hoe raak je jouw publiek met content, ook als jouw onderwerp minder sexy is om over te schrijven?
  • Hoe zorg je ervoor dat klanten ambassadeur worden voor je merk of organisatie?

Graag help ik jou en je organisatie met het aangaan van deze uitdagingen. Zodat je de effectiviteit van contentmarketing en community management in jouw eigen organisatie kunt vergroten. Met mijn masterclasses, coaching en advies bied ik handvatten die je direct kunt toepassen in je organisatie.

mijn diensten

‘Roem’ betekent dat je waardering krijgt van veel mensen door iets dat je hebt gedaan. Ook met content marketing en community management kun je als organisatie roem verwerven, mits je deze doelgericht en planmatig inzet. Met behulp van onze diensten kun je master worden op het gebied van contentmarketing en community management.

scan & advies

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van contentmarketing & community management en hoe het beter kan?

masterclass

Wil jij met je team een strategisch contentplan ontwikkelen dat direct toepasbaar is in je organisatie?

Spreker

Heb je een spreker nodig op het gebied van contentmarketing en community management?

WIJ HEBBEN EEN BOEK GESCHREVEN!

meer weten?
NEEM contACT OP

Wil je kennis maken met een kop koffie? Heb je een vraag over contentmarketing, storytelling of community management? Wil je een masterclass, advies of presentatie? Laat het mij weten!

3 + 7 =

contactgegevens

SOCIAL