ROEM scan & advies

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van contentmarketing & community management en hoe het beter kan?

masterclass

Wil jij met je team een strategisch content- en community plan ontwikkelen dat direct toepasbaar is in je organisatie?

Spreker

Heb je een spreker nodig op het gebied van contentmarketing en community management?

Roem’ betekent dat je waardering krijgt van veel mensen door iets dat je hebt gedaan. Ook met content marketing en community management kun je als organisatie roem verwerven, mits je deze doelgericht en planmatig inzet. Met behulp van onze diensten kun je master worden op het gebied van contentmarketing en community management.

ROEM 
SCan&advies

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van contentmarketing & community management en hoe het beter kan? De ‘ROEM organisatiescan’ brengt voor je in kaart welke knelpunten er op dit moment zijn.  

Diverse stakeholders binnen en buiten de organisatie vullen hiertoe een vragenlijst in. Na verwerking van de resultaten, presenteer ik de uitkomsten en conclusies in de organisatie. Tevens bespreken we wat je als organisatie zou moeten aanpakken of veranderen om de effectiviteit van contentmarketing en community te vergroten.

ROEM masterclass  
‘contentplan’

Wil jij met je team een contentplan ontwikkelen dat direct toepasbaar in je organisatie? Schrijf je dan in voor deze Masterclass. Aan de hand van ondermeer de ROEM contentmarketingfunnel en het ROEM-strategiemodel werk je het volgende uit voor de eigen organisatie:

  • Op welke contentdoelen en doelgroep(en) ligt onze focus?
  • Welke pains of taken heeft mijn doelgroep/publiek in diverse fases van de customer journey?
  • Met welke strategie gaan we onze contentdoelen realiseren? Wat is onze contentmissie? Over welk centraal thema gaan we content ontwikkelen? Welke story gaan we vertellen en hoe bouwen we onze content op?
  • Welke (minimaal) 20 contentideeën/-onderwerpen passen bij ons centrale thema?

Je werkt als team gezamenlijk het strategisch contentplan uit. Zo is er meteen draagvlak voor en kennis over de strategie bij alle stakeholders! Indien gewenst kan ik advies geven over de samenstelling van het strategisch ontwikkelteam.

 

Spreker  

Heb je een spreker nodig op het gebied van contentmarketing en community management? Als auteur van het boek ‘contentmarketing en community management’ beschik ik over de nieuwste inzichten, die ik graag met je publiek deel. Hierbij maak ik gebruik van actuele praktijkcases en geef tips en tools die de toehoorders direct in de praktijk kunnen brengen. De nieuwste trends en ontwikkelingen, storytelling, het ontwikkelen van een contentstrategie of het genereren van ambassadeurs? Laat mij weten welk onderwerp centraal staat en ik maak er een boeiend, leerzaam en interactief verhaal van.

Eerder was ik spreker bij o.a.:

masterclass contentmarketing
en community management

meer weten?
NEEM contACT OP

Wil je kennis maken met een kop koffie? Heb je een vraag over contentmarketing of community management? Wil je een masterclass, advies of presentatie? Laat het mij weten!

5 + 5 =

contactgegevens

SOCIAL