scan & advies

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van contentmarketing en hoe het beter kan?

Masterclass

Wil je een cursus of training om de kennis in jouw organisatie vergroten over contentmarketing? Of heb je een spreker nodig voor een event?

Strategiesessie

Wil jij met je team een contentstrategie  ontwikkelen die direct toepasbaar is in je organisatie?

Roem’ betekent dat je waardering krijgt van veel mensen door iets dat je hebt gedaan. Ook met content marketing en community management kun je als organisatie roem verwerven, mits je deze doelgericht en planmatig inzet. Met behulp van onze diensten kun je master worden op het gebied van contentmarketing en community management.

SCAN 
& advies

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van contentmarketing & community management en hoe het beter kan? De ‘ROEM organisatiescan’ brengt voor je in kaart welke knelpunten er op dit moment zijn.  

Diverse stakeholders binnen en buiten de organisatie vullen hiertoe een vragenlijst in. Na verwerking van de resultaten, presenteer ik de uitkomsten en conclusies in de organisatie. Tevens bespreken we wat je als organisatie zou moeten aanpakken of veranderen om de effectiviteit van contentmarketing en community te vergroten.

Strategie  
sessie

Wil jij met je team een overall content- en conversatieplan ontwikkelen dat direct toepasbaar in je organisatie? Schrijf je dan in voor een (in company) Masterclass ‘Content- en conversatiestrategie’.

Je werkt als team gezamenlijk je content- en conversatiestrategie uit. Zo is er meteen draagvlak voor en kennis over de te volgen strategie bij alle stakeholders! Indien gewenst is advies over de samenstelling van het strategisch ontwikkelteam mogelijk.

Sessie 1: interne organisatie en strategie    In deze sessie leer je omgaan met interne obstakels, zoals content die onvoldoende op elkaar afgestemd is of te weinig draagvlak in de organisatie. 

Aan de hand van diverse modellen werk je het volgende uit voor je eigen organisatie:

  • Hoe gaan we content intern organiseren zodat de content elkaar versterkt?
  • Op welke contentdoelen en doelgroep(en) gaan we focussen?
  • Met welke strategie gaan we onze contentdoelen realiseren? Wat is onze contentmissie? Over welk centraal thema gaan we content ontwikkelen? Welke story gaan we vertellen en hoe bouwen we onze story en content op?                                      

Tijdens de sessie heb je onder begeleiding met je team de eerste stappen gezet richting een ijzersterke strategie en weet je hoe je deze kunt implementeren in de organisatie. Na deze sessie kunnen jullie zelfstandig de benodigde stappen zetten om de strategie af te maken en te implementeren in de organisatie.

Sessie 2: tactiek en planning

In deze sessie werk je het volgende uit voor je eigen organisatie:

  • welke contentideeën /-onderwerpen passen bij onze strategie?
  • welke content gaan we daadwerkelijk via welke kanalen in welke vorm verspreiden om welke doelen/KPI’s te realiseren?

Aan het einde van deze sessie heb je als team minimaal 40 contentideeën gegeneerd en uitgewerkt in een contentmatrix met globale planning.

Kosten en deelnemers                                      Om de kwaliteit en interactiviteit te kunnen garanderen, zijn maximaal 8 deelnemers gewenst. De totale kosten voor de 2 sessies (met maximaal 8 deelnemers uit je bedrijf) bedragen € 1.995,-. 

 

Master class

Wil je de kennis in jouw organisatie vergroten of heb je een spreker nodig op het gebied van contentmarketing? Als boekauteur en blogger bij Frankwatching beschik ik over de nieuwste inzichten, die ik graag met je publiek deel. Hierbij maak ik gebruik van actuele praktijkcases en geef tips en tools die de toehoorders direct in de praktijk kunnen brengen. De nieuwste trends en ontwikkelingen, storytelling, het ontwikkelen van een contentstrategie of het genereren van ambassadeurs? Laat mij weten welk onderwerp centraal staat en ik maak er een boeiend, leerzaam en interactief verhaal van.

Eerder was ik spreker bij o.a.:

masterclass contentmarketing
en community management

meer weten?
NEEM contACT OP

Wil je kennis maken met een kop koffie? Heb je een vraag over contentmarketing, storytelling of community management? Wil je een masterclass, advies of presentatie? Laat het mij weten!

9 + 12 =

contactgegevens

SOCIAL